Retourneren en ruilen

RETOURNEREN & RUILEN

Heeft u de bestelling ontvangen, en wil je iets terugsturen en/of ruilen? Geen enkel punt, vraag dan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een retournummer aan via het online retourformulier.

Alle artikelen kunnen geretourneerd worden en je ontvangt altijd het geld terug (ook kun je kiezen voor een tegoedbon)

ZICHTTERMIJN VAN 14 DAGEN

Vanaf het moment dat de bestelling bij jouw geleverd is, Heb je de bestelling 14 kalenderdagen op zicht. Je hebt nu de gelegenheid om de bestelde producten te controleren op juistheid en of ze in goede staat zijn aangekomen.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het bestelde artikel niet naar wens is. In dit geval kunt je het artikel binnen het zichttermijn van 14 dagen ruilen of retour sturen.

Als je een retournummer hebt ontvangen, dient het artikel / de artikelen binnen 14 dagen aan ons terug gestuurd te worden.

EENVOUDIG ARTIKELEN RUILEN

Indien je één of meerdere artikelen wilt ruilen, dan kan je een omruiling aanvragen via het online retourformulier. De beschikbaarheid van het gewenste artikel wordt dan gecheckt en vervolgens direct voor jouw gereserveerd.

Na ontvangst van de retour wordt deze kosteloos naar jouw verzonden. Mocht het gewenste artikel niet meer beschikbaar zijn, dan wordt er persoonlijk contact met jouw opgenomen om dit te melden en kan de desgewenste ruiling omgezet worden in een retour.

ARTIKELEN RETOURNEREN

Om een artikel te retourneren, moet je altijd in het bezit zijn van een retournummer. Dit nummer is online aan te vragen via het retour formulier. Wanneer je een retournummer hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om het artikel aan ons terug te sturen.

De kosten voor het terugsturen van artikelen zijn voor eigen rekening. Wij raden aan om het retour als pakket via PostNL te verzenden. Dan ontvangt je namelijk een verzendbewijsje en is het pakket altijd traceerbaar via track & trace. De kosten hiervan bedragen € 6,95.

Endless Combinations is van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 0612723616.
En je kunt altijd een mail sturen naar klanten
service@endlesscombinations.com

BINNEN 14 DAGEN UW GELD TERUG

Nadat de retour in goede orde bij Endless Combinations in ontvangst is genomen, ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag van de retour terug op uw rekening (verzendkosten worden niet vergoed).
Terugbetaling gaat automatisch via de rekening / betaalmethode waarmee de originele betaling is gedaan.

RETOUR STUREN

Indien je een artikel wilt retourneren, vul je het retourformulier in op de contact pagina

Je ontvangt per e-mail een retournummer en instructies voor de retourzending.
Na ontvangst van de retourzending ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging.
Afhankelijk van jouw wens ruilen wij het artikel / ontvangt u het aankoopbedrag terug / ontvang je een shoptegoed ter waarde van het aankoopbedrag.

RETOURADRES

Endless Combinations
Hashtag Workmode (postadres)
Brouwersgracht 30HS
1013GW Amsterdam
Nederland

BELANGRIJK !

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:

De zending dient voldoende gefrankeerd én van een geldig retournummer voorzien te zijn. Wij raden aan om de retour altijd als postpakket te versturen.

Het artikel dient / de artikelen dienen in originele verpakking retour worden gestuurd. De verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn.

Het artikel dient / de artikelen dienen onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen.

Beschadigde en/ of gebruikte artikelen worden niet gecrediteerd.

Een onaangemelde retourzending of een retourzending zonder retournummer en/of waar geen (toereikende) portokosten voor is voldaan, wordt niet door Endless Combinations in ontvangst genomen en gaat per omgaande retour naar de afzender. Eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, of waarvan de verpakking/seal beschadigd is of ontbreekt, worden eveneens niet geaccepteerd en gaan direct retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Indien uw bestelling beschadigd is bezorgd, wordt er verzocht dit z.s.m, doch uiterlijk binnen 48 uur te melden.

KOSTEN RETOURZENDING

De kosten van een retourzending zijn voor eigen rekening, en worden niet door Endless Combinations vergoed. Wij raden aan om de retour als pakket via PostNL te verzenden. Dan ontvang je namelijk een verzendbewijsje en is het pakket altijd traceerbaar via track & trace. De kosten hiervoor bedragen € 6,95.

Voor verkeerd geleverde / bij ontvangst beschadigde artikelen geldt een uitzondering. In dit geval worden de kosten voor het retour sturen uiteraard wel door Endless Combinations vergoed. Hetzij via het toesturen van een pakketzegel, of door het terugstorten van de bezorgkosten op jouw rekening.

LIEVER EEN TEGOEDBON?

Indien je regelmatig bij Endless Combinations besteld, of al iets nieuws op het oog heeft, kun je het aankoopbedrag van de retour ook als tegoedbon ontvangen. Je ontvangt dan een persoonlijke code, die je bij het afrekenen van een nieuwe bestelling kunt gebruiken. Een tegoedbon is 1 jaar geldig en dient in 1x besteed te worden. Tegoedbonnen zijn niet inwisselbaar voor geld en zijn niet inleverbaar tijdens de Pop –Up activiteiten.

Don't miss out

Blijf op de hoogte van de nieuwste items